De TV Kantine keert terug bij RTL 4 met Carlo en Irene

Tout bekend Nederland kan vanaf vrijdag (27 februari) geen kant meer op. Zij worden in ‘De TV Kantine’, acht weken lang, onder een vergrootglas gelegd bij RTL 4. In het inmiddels zevende seizoen van het bekende persiflageprogramma vergroten Carlo Boszhard en Irene Moors tussen 20.30 uur en 21.00 uur bekende Nederlanders uit.

De TV Kantine van Nederland is opgefrist met een gloednieuwe bezetting. Zo is Hans K(l)ok in de keuken te vinden en neemt bingo-leidster Marian, bekend van ‘De Schilderswijk’, haar ballen mee naar de kantine.

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met de nieuwe bezetting van ‘De TV Kantine’. Zo heeft ook ‘RTL Late Night’-presentator Humberto Tan een plekje weten te bemachtigen in de kantine en doet hij van achter de kassa een duit in het zakje.

Ondertussen schuift Programmadirecteur Erland Galjaard aan in de Hilversumse Hot Spot. Dit doet hij niet alleen, maar samen met de onbekende realitysterren Andy van der Meijde en zijn zijn vrouw Melisa, maar ook met komieken Plien en Bianca en Hagenezen Spike en Anouk. Zij vragen zich met zijn allen af wie er hoognodig eens nagedaan moet worden…

Ook Kim-Lian van der Meij is van de partij, zij speelt een gastrol als Chantal Janzen. Mari van der Ven kruipt op zijn beurt in de huid van songfestivalwinnaar Conchita Wurst. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten