Search
Close this search box.

Europa League trapt KO-fase af met Feyenoord, Ajax en PSV

Op RTL 7 is donderdag (19 februari) de eerste wedstrijd van de Europa League-avond te zien. Deze wordt in het 72.000 zitplaatsen tellende Stadio Olimpico in Rome gespeeld. Hier treedt Feyenoord aan tegen AS Roma. Leo Driessen verzorgt vanaf 19.00 uur het commentaar bij deze live uitgezonden wedstrijd. De voorbeschouwing begint al om 18.00 uur.

Aansluitend, om 21.00 uur, volgt Ajax – Legia Warschau, eveneens live. Het team van coach Frank de Boer ontvangt de Poolse landskampioen van 2014 thuis in de Amsterdam ArenA. Bij deze wedstrijd is Sierd de Vos de commentator.

Hierna is er een zeer ruime samenvatting (23.40 uur) van PSV – Zenit St. Petersburg, gevolgd door de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden (onder meer met Liverpool, Inter, Sevilla, Anderlecht, Celtic, Tottenham Hotspur, Club Brugge en Everton). Wilfred Genee presenteert de uitzending en Johan Derksen en Wim Kieft schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten