Search
Close this search box.

Feel Good TV start met uitzenden

Op 1 januari startte Feel Good Radio met uitzenden via twee FM frequenties als nieuwe lokale omroep voor Pijnacker en Nootdorp. Vandaag zal ook de start gemaakt worden van de uitzendingen via de digitale kabel van Ziggo. Hierdoor is Feel Good Radio direct in 210.000 huishoudens in PijnackerNootdorp en omgeving te beluisteren.

Naast het radiokanaal start Feel Good TV ook met uitzenden. In de basis zal er TekstTV uitgezonden worden met nieuws uit de regio. Zeer binnenkort zullen er ook televisieprogramma’s toegevoegd worden aan het digitale televisiekanaal.

‘Een kleine 5% van de mensen kijkt nog analoge televisie en daarom was de investering noodzakelijk om digitaal uit te gaan zenden omdat we als omroep de inwoner willen kunnen bereiken met onze programma’s via televisie en radio’ aldus Joey Koeijvoets van Feel Good Radio.

Feel Good TV gaat een kweekvijver zijn van talent die nieuws gaat brengen op de zender. Daarnaast zal het MKB ook een speerpunt zijn in de programmering. Ondernemers kunnen hun passie gaan delen en adviseren in inspireren. ‘ Iedereen die televisie wil maken is welkom
om een kop koffie te komen drinken! ’ aldus Joost Vervoorn, hoofdredacteur televisie.

Hij vervolgt: ‘ Natuurlijk hebben we nog flink wat uitdagingen, maar we zullen met gepaste snelheid groeien. We gaan rustig aan starten en zorgen dat mensen in de regio op de hoogte blijven van het nieuws. Dat zien wij als onze belangrijkste kerntaak’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten