Jeroen van Inkel te gast op De Perstribune van MAX

Govert van Brakel is een weekje met vakantie, daarom presenteert Jeroen Latijnhouwers zondag (1 maart) het Radio 1 media- en sportprogramma ‘De Perstribune’. Hij interviewt daarin vanaf 12.15 uur deejay Jeroen van Inkel van Radio Veronica.

Sinds afgelopen oktober is Jeroen Latijnhouwers een vast gezicht van MAX als presentator van Hallo Nederland, maar hij zal ook geregeld gaan invallen als MAX-stem op de radio. Invallen bij De Perstribune wordt zijn eerste klus.

Jeroen: “Als mediafanaat en sportliefhebber kan ik me geen beter programma voorstellen om een keer bij in te vallen dan De Perstribune. Ik voel me vereerd, heb er heel veel zin in, maar vind het ook best een tikkie spannend om een ervaren radiopresentator als Govert te vervangen”.

Jeroen van Inkel
Te gast is deze week Jeroen van Inkel. De inmiddels 54-jarige deejay is sinds een half jaar terug bij zijn ‘oude club’ Radio Veronica, waar hij sinds enkele weken z’n oude en vertrouwde ochtendprogramma ‘Rinkeldekinkel’ maakt. Daarvoor was hij in de middag te horen op de plek waar Rob van Someren zat.

In De Perstribune vertelt Van Inkel over het geheim van een goed ochtendprogramma op de radio en overziet hij zijn carrière nu én in de toekomst. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email