Jubileumconcert Willeke Alberti bij AvroTros

AvroTros zendt op zaterdag 28 februari de registratie uit van ‘Een leven als een lied’, de bijzondere jubileumvoorstelling van Willeke Alberti. De zangeres zit dit jaar 60 jaar in het vak en ter gelegenheid daarvan treedt ze op met diverse bekende Nederlandse artiesten in Koninklijk Theater Carré.

Tijdens deze avond (21.25 uur op NPO 1) viert Willeke ook haar zeventigste verjaardag en staat ze stil bij de dertigste sterfdag van haar vader en inspirator, Willy Alberti.

In ‘Een leven als een lied’ brengt Willeke al haar oude hits ten gehore en zingt ze duetten met sterren als Paul de Leeuw, André van Duin, Jenny Arean en haar zoon Johnny de Mol, onder begeleiding van haar vaste live-orkest. Via een levensgroot videoscherm kijkt Willeke samen met haar publiek ook terug op haar veelbewogen leven.

De opbrengsten van het jubileumconcert en de registratie komen ook ten goede aan de Willeke Alberti Foundation, die zich inzet voor bejaarden, zieken en minder validen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email