Search
Close this search box.

Marjan Koekoek nieuwe ochtendpresentator Radio Drenthe

Marjan Koekoek wordt vanaf maandag 13 april de nieuwe ochtendpresentator van Drenthe Nu op Radio Drenthe. Haar stem zal veel mensen bekend in de oren klinken. Ze werkt momenteel als nieuwslezer en eindredacteur bij de NOS. Binnenkort maakt ze de overstap van Hilversum naar de studio in Assen iedere werkdag van 6 tot 9 uur.

Marjan: “De regionale omroep is meer dan journalistiek. RTV Drenthe is een verbindende factor in de provincie. Het is niet alleen voor de mensen, maar ook van de mensen. Dat betekent allereerst dat je compleet, snel en betrouwbaar nieuws moet brengen.

Maar je moet ook het gevoel van Drenthe uitstralen. Ik woon sinds acht jaar weer in de provincie, bij Hoogeveen, en merk dat veel mensen net als ik echt in Drenthe thuis horen. Dat positieve, daar wil ik mee aan de slag.”

“Met Marjan Koekoek hebben we een goede opvolger gevonden voor Mark Dijkhuis, die met zijn stem en manier van presenteren veel trouwe luisteraars aan zich wist te binden”, zegt directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk van RTV Drenthe.

Mark heeft een nieuwe functie binnen de omroep en gaat aan de slag als eindredacteur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten