Search
Close this search box.

Roosmarijn vervangt gevallen Michiel Veenstra op 3FM

Roosmarijn Reijmer vervangt Michiel Veenstra voorlopig op 3FM. Michiel brak afgelopen donderdag in de 3FM studio tijdens de uitzending zijn bovenbeen toen hij onderuit ging in de studio op het Mediapark in Hilversum.

Michiel mag naar eigen zeggen zes weken lang niet lopen en de komende week ‘helemaal niks nakkes nada’ doen.

Roosmarijn Reijmer neemt zijn ochtendprogramma ‘Met Michiel’ over, zo maakte 3FM vrijdag bekend.

Update
Veenstra hoeft niet geopereerd te worden, vertelde hij in RTL Boulevard. Wel moet hij wekenlang rust houden en een tijdlang met krukken lopen. Hij is overigens van plan zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. “De eerste weken mag ik helemaal niets doen, maar vanaf 16 februari wel weer. Als het aan mij ligt, presenteer ik mijn programma dan vanuit mijn huis, in bed.” [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten