Ruim een miljoen kijkers voor de Van Rossems

Het nieuwe NTR-programma op NPO2, Hier Zijn de Van Rossems, trok vrijdagavond meer dan een miljoen kijkers en was daarmee goed voor een tiende plaats in de top 25. Dat meldde Stichting Kijkonderzoek zaterdag.

In de serie bezoeken de twee broers en zus in iedere aflevering een Europese stad. Zij geven vervolgens commentaar op wat ze zien en beleven. De eerste aflevering trok 1.026.000 kijkers. In totaal staan er zes afleveringen gepland.

Het achtuurjournaal op NPO1 was vrijdagavond het best bekeken programma met ruim twee miljoen kijkers. Goede Tijden, Slechte Tijden volgt met zo’n 1,8 miljoen kijkers op de tweede plaats voor De Wereld Draait Door (1,5 miljoen). [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email