Search
Close this search box.

Talkshow Jinek ook komende zomer te zien

De talkshow Jinek is ook tijdens de zomermaanden te zien. Omroep KRO-NCRV maakte donderdag bekend dat de latenightshow van Eva Jinek acht weken lang geprogrammeerd staat.

Jinek vervangt sinds begin januari VARA’s Jeroen Pauw tijdens diens winterstop. De latenightshow van KRO-NCRV is nog tot eind februari te zien. Jinek wordt geprolongeerd in de maanden juni en augustus. In juli is er geen latenightshow op NPO 1.

KRO-NCRV-mediadirecteur Taco Rijssemus is enthousiast over het vervolg van Jinek tijdens de zomeravonden. “We zijn heel blij met deze nieuwe stap. We zien het als een kans om het programma nog verder te ontwikkelen op dit fel begeerde tijdslot. Jinek heeft laten zien dat ze veel in haar mars heeft. Ze heeft dit vervolg verdiend door een eigen toon in de interviews aan te slaan en door met een verrassende mix van nieuwe en bekende gezichten in te spelen op de actualiteit.”

Jinek is vanaf maandag 1 tot en met vrijdag 26 juni en vanaf maandag 3 tot en met vrijdag 28 augustus om 23.00 uur live te zien bij de KRO-NCRV op NPO 1.  [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten