Tennis bij de NOS op Radio 1 en NPO 1 vanuit Ahoy

In Sportpaleis Ahoy in Rotterdam gaat maandag (9 februari) het 42ste ABN AMRO World Tennis Tournament van start. De NOS zal ook dit jaar weer veel aandacht besteden in diverse radio- en tv-programma’s op Radio 1 en NPO 1 aan het toernooi.

Toernooidirecteur Richard Krajicek heeft dit jaar een bijzonder sterk deelnemersveld gecontracteerd, met toppers als Andy Murray, Stan Wawrinka en Tomas Berdych. De Nederlanders die direct tot het hoofdtoernooi zijn toegelaten, zijn Robin Haase en Jesse Huta Galung.

De NOS brengt van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari op televisie samenvattingen in Studio Sport Extra op NPO 3.

Halve finale
Op zaterdag 14 februari is er rond 16.00 uur een verslag van één halve finale in de middaguitzending van Studio Sport. Beelden van de andere halve finale ‘s avonds in Studio Sport om 23.28 uur op NPO 1.

Finale
De finale op zondag 15 februari wordt uitgezonden in de middageditie van NOS Studio Sport, rond 16.00 uur op NPO 1, aansluitend op de WK Afstanden vanuit Heerenveen. Het commentaar bij de tenniswedstrijden is van Marcella Mesker, Jan Roelfs en Mark Brasser. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email