4,3 miljoen kijkers zien boer Geert voor Hetty kiezen

Bijna 4,3 kijkers zagen zondagavond hoe boer Geert koos voor Hetty en boerin Bertie aan Esther vroeg om mee te gaan op citytrip naar Berlijn. Daarmee is Boer zoekt vrouw weer veruit het best bekeken programma van de zondagavond, blijkt uit de ranglijst van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Het was ook de best bekeken aflevering van dit seizoen. Bijna een op de twee tv-kijkers (47 procent) stemde voor het keuzemoment af op NPO1.

Ze zagen dat Boer Geert vol overgave zijn droomvrouw koos. “Ik verklaar jou de liefde van mijn leven, wil jij gelukkig met mij worden?”, vroeg Geert aan Hetty. Boerin Bertie overpeinsde samen met Yvon Jaspers nog eens goed de logeerweek waarin niet alles even soepeltjes verliep. Ze zette alles op een rijtje en concludeerde dat ze zichzelf best is tegengekomen. Toch was ze ook overtuigd van de keuze die ze heeft gemaakt.

Het NOS Journaal wist zondagavond ruim 3 miljoen kijkers aan zich te binden. Op Studio Sport Eredivisie stemden 2,8 miljoen kijkers af. Divorce behaalde bijna 1,8 miljoen kijkers. De finale van Moordvrouw had 1,5 miljoen kijkers en The Big Picture op RTL 4 902 duizend kijkers. De TV Show had 1,7 miljoen kijkers. En SBS 6 moest het met Wegmisbruikers doen met 494 duizend kijkers en bij Undercover in Nederland met 811 duizend. Zondag met Lubach behaalde 433 duizend kijkers. [Rado.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email