Michael Jackson is grootste 80’s-held bij Radio 10 luisteraars

Michael Jackson is door Radio 10-luisteraars uitgeroepen tot grootste held uit de jaren 80. Radio 10 ging op zoek naar de grootste 80’s held omdat de zender de hele week in het teken staat van de jaren 80 met de 80’s Top 810.

In de lijst stonden niet alleen zangers, maar ook Koningin Beatrix, Super Mario, acteurs zoals David Hasselhof en televisie-iconen zoals Mr. T van The A-Team. Michael Jackson wist te winnen van Married with Children-karakter Al Bundy. Een van de beste voetballers aller tijden, Nederlander Marco van Basten eindigt op een derde plek in de lijst van helden uit de 80’s.

De 80’s hitlijst van Nederland is deze hele week te horen op Radio 10. De nummer 1 wordt vrijdag 13 maart om iets voor 19.00 uur bekendgemaakt. Het is de tweede keer dat de 80’s Top 810 op Radio 10 te horen is. Precies een jaar geleden zond Radio 10 ook de 80’s Top 810 uit, ‘Billie Jean’ van Michael Jackson stond toen op nummer 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email