RTL5 volgt Kerels met een kleintje

RTL5 komt binnenkort met een nieuw realityprogramma genaamd Kerels met een kleintje. Daarin worden negen jonge stellen gevolgd die op het punt staan voor het eerst vader en moeder te worden. In het programma staan de aanstaande vaders in de spotlights.

“Tijdens de bevalling blijkt of de mannen nog steeds zo stoer zijn. Puffen ze mee of hebben ze bij het zien van al dat natuurgeweld juist zelf een nat washandje nodig?”, laat RTL weten.

“Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze/blauwe wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?”

Kerels Met Een Kleintje is vanaf donderdag 14 mei elke week te zien tussen 21.30 uur en 22.30 uur. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten