Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Q-music start zoektocht naar de gezelligste motorclub

Mattie Valk en Wietze de Jager starten deze week een zoektocht naar de gezelligste motorclub van Nederland. Na de recentelijke negatieve publiciteit rondom diverse motorclubs, is het tijd voor een tegengeluid. Ze willen laten zien dat er ook nog steeds motorclubs in Nederland zijn waar de liefde voor motoren en vriendschap centraal staan.

De twee deejays gaan daarom op zoek naar de gezelligste motorclub van Nederland. Vanaf vandaag kunnen alle Nederlandse motorclubs zich opgeven. Op vrijdag 12 juni schuiven Mattie & Wietze aan bij de gezelligste motorclub van Nederland, om vanuit daar live hun ochtendshow te maken.

“We willen een tegengeluid laten horen. Het tegengeluid van ronkende motoren! We willen gezellige motorclubs een podium bieden zodat we bij motorclubs ook weer denken aan gezelligheid, liefde voor motoren, maar vooral kameraadschap”, aldus Mattie. De twee deejays zullen alle inzendingen beoordelen om uiteindelijk de gezelligste motorclub van Nederland te kunnen kiezen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten