Search
Close this search box.

Radio Veronica sluit Operatie Victorie na 70 uur goed af

Radio Veronica heeft Operatie Victorie goed afgesloten. Samen met de Landmacht heeft Radio Veronica in 70 uur tijd 70 maatschappelijke projecten aangepakt die 70 jaar vrijheid in Nederland onderstreepten.

Operatie Victorie werd afgelopen woensdag na 70 uur officieel afgesloten in de mobiele radiostudio van Radio Veronica op het Esplanade plein in Almere door Kapitein van De Landmacht Joost Smit en Erik de Zwart, die samen het stopsein gaven door een druk op de rode knop.

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Het spande erom of De Landmacht en Radio Veronica samen alle 70 projecten door heel Nederland binnen het tijdsbestek van 70 uur konden uitvoeren, maar we hebben het gelukkig gehaald.

Veel projecten moesten buiten worden uitgevoerd, zoals het dagje uit met ouderen en het verplaatsen van een kas van een zorgboerderij naar een andere locatie. Het was dan ook van belang dat het weer deze week meezat.

Operatie Victorie
Operatie Victorie, onderdeel van de Open Dagen Koninklijke Landmacht, vond plaats door heel Nederland. De maatschappelijke projecten werden door luisteraars van Radio Veronica aangedragen die zij vonden passen bij 70 jaar Vrijheid in Nederland. De Landmacht voerde de projecten de afgelopen dagen uit in samenwerking met Radio Veronica deejays Erik de Zwart, Jeroen van Inkel, Dennis Hoebee, Michael Blijleven en Patrick Kicken.

Bn’ers
De deejays konden op hun beurt rekenen op ondersteuning van diverse bn’ers als Kees Tol, Evelien de Bruin, Jeffrey Wammes, Sabine Uitslag, Mark Huizinga, Klaas van der Eerden en de finalisten van de Miss Nederland Verkiezing 2015. [Radiowereld.NL]