Search
Close this search box.

Ruud de Wild mist radiomaken nog niet

Ruud de Wild is al twee weken niet meer op de radio te horen. Aan RTL Boulevard vertelt de radio-deejay en kunstenaar dat hij nog geen tijd heeft gehad om het radiomaken te missen. “Maar als je mij vraagt of ik nooit meer radio wil maken, dan weet ik dat niet.”

De Wild benadrukt dat hij niet boos is op Radio 538, waar hij op 30 april zijn laatste radioshow presenteerde. “Ik kan toch niet boos zijn op iets wat heel transparant is?”, vraagt de kunstenaar zich hardop af. “538 en Ruud de Wild leken niet meer op elkaar.”

“Veel bladen schreven dat ik werkloos ben, maar dat ben ik helemaal niet“, aldus Ruud. Hij maakte al eerder bekend dat hij zich even alleen wil toeleggen op zijn kunst. “Ik heb veel werk.”

Ruud opende vrijdag een expositie met zijn werk in Rotterdam. “Ik vind dat je als kunstenaar in Nederland soms zo ingewikkeld moet lullen. Mijn agent wordt vast boos als ik dit zeg, maar ik vind dat het ook gewoon mooi boven je bank moet hangen“, vertelt De Wild lachend. [Novum/Radio.NL]