Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BNN stopt alweer met The Tonight Show op NPO3

The Tonight Show keert in het nieuwe seizoen niet meer terug op NPO3. De show van Jimmy Fallon was slechts een jaar te zien bij de publieke omroepen. Volgens netmanager Suzanne Kunzeler voldeed de show niet aan de verwachtingen. Te weinig kijkers.

En dat is goed nieuws voor Comedy Central. Die zender liet vorig jaar weten verbolgen te zijn over de niet-marktconforme prijs die de publieke omroep neertelde voor de talkshow.

“Dit najaar komen we bijvoorbeeld op vrijdag met een soort ‘avonturenbalk’, waaronder een nieuw programma met Freek Vonk. Van The Tonight Show met Jimmy Fallon bestellen we geen nieuwe reeks”, aldus Kunzeler in het AD.

The Tonight Show met presentator Jimmy Fallon is nog elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 3, één dag na de uitzending in de Verenigde Staten. De legendarische talkshow, de best bekeken latenighttalkshow in de VS, is al zestig jaar te zien op de Amerikaanse televisie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten