Luisteraars kiezen Cheerleader van OMI tot populairste zomerhit

Het nummer Cheerleader van de Jamaicaanse zanger OMI staat op 1 in de jaarlijkse zomerhitlijst ‘We Like The Summer Top 500’. Sky Radio heeft het nummer, met hulp van haar luisteraars, uitgeroepen tot hét ultieme zomernummer van 2015.

Maandag 6 juli is bij Sky Radio de ‘We Like The Summer Top 500’ gestart, waarin Cheerleader en de 499 andere meest favoriete zomerhits van de luisteraars de hele week voorbij komen. De afgelopen weken brachten luisteraars van de non-stop zender Sky Radio hun stem uit voor het nummer dat het perfecte zomergevoel geeft.

Top 5: We Like The Summer Top 500
1. Cheerleader – OMI
2. Happy – Pharrell
3. Balada – Gusttavo Lima
4. Waka Waka – Shakira
5. Volare – Gipsy Kings

OMI’s Cheerleader is de populairste zomerhit van de luisteraars van Sky Radio. Dat het nummer populair is in ons land bleek ook uit de gegevens van SoundAware, dat onlangs meldde dat Cheerleader in het 1e kwartaal van 2015 het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radiostations was.

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juli tussen 9.00 en 18.00 uur is op Sky Radio de ‘We Like The Summer Top 500′ te horen, de hitlijst met de 500 meest aangevraagde zomerhits van dit jaar. [Radiowereld.NL]