Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul de Leeuw tekent nieuw contract bij publieke omroep

Paul de Leeuw heeft een nieuw contract getekend bij de publieke omroep. Hij verbindt zich voor de komende twee jaar exclusief aan de fusieomroep BNN-VARA. Het contract belemmert Paul wel uitstapjes naar RTL, waar hij afgelopen seizoen onder meer Het zijn net mensen presenteerde, maar hij krijgt nu wel een eigen latenightshow.

Met ingang van 13 september gaat De Leeuw ‘Zondag of Zo’n dag’ presenteren, een nieuw late night-programma op de zondagavond op NPO 1.

Daarnaast is Paul vanaf 12 juli terug met een nieuw seizoen van het BNN-programma ‘Ranking the Stars’ op NPO 3. Vanaf 31 oktober is hij weer het middelpunt in het satirische tv-programma ‘De Kwis’ op NPO 1. Op 5 december presenteert Paul op NPO 1 geheel volgens traditie ‘Sint & De Leeuw’ en vanaf voorjaar 2016 kookt en spreekt hij weer met pubers in ‘Pauls Puber Kookshow’ op NPO 3.

Paul de Leeuw: ‘Ik ben blij dat we onze samenwerking kunnen voortzetten. Ik zie er naar uit om ook de komende periode met volle kracht programma’s te maken voor BNN-VARA.’

Foto: John Kramer

Robert Kievit, mediadirecteur BNN-VARA: ‘Al sinds 1990 hoort Paul, met legendarische programma’s als De Schreeuw van de Leeuw, Laat de Leeuw, PaPaul en Mooi! Weer De Leeuw, echt bij de VARA. Al sinds 2006 maakt hij Ranking the Stars voor BNN. En nu komt daar dus een nieuw late night programma voor de VARA op zondagavond bij. Meer dan genoeg redenen om voor de komende jaren deze exclusieve overeenkomst aan te gaan.’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten