Nieuwe programmering op zaterdagavond bij Radio Veronica

Radio Veronica start (vanaf 4 juli) de vernieuwde zaterdagavond door het vertrek van DJ Jean naar de regionale dancezender Fresh FM. DJ Jean was afgelopen week voor het laatst te horen op het landelijke radiostation.

In het weekend zijn Bart van Leeuwen, Silvan Stoet en Rick van Velthuysen de dragers van de programmering. Het muziekformat blijft ook in het weekend uit de beste 80’s, 90’s en 00’s hits bestaan. In het nieuwe programmaschema komt naast DJ Jean ook de mix van DJ Silverius te vervallen.

Vernieuwde zaterdagavondprogrammering
‘Weekend Rick’ met Rick van Velthuysen is op zaterdagavond te horen van 16.00 – 20.00 uur. Vanaf 19.10 uur wordt dit gevuld door Ben Liebrands Minimix.

Silvan Stoet presenteert van 20.00 tot 00.00 uur de ‘Radio Veronica Drive-in show’. Daarin zitten twee mixblokken. Van 20.30 tot 21.00 uur ‘In The Mix’ met Ben Liebrand. En van 22.30 tot 23.00 uur de mix van dj Juri V. Vanaf 00.00 uur gaat Veronica non-stop verder. [Radiowereld.NL]