Vierdaagse uitzendingen Nijmegen ook op Radio 024

Voor de vierde mail verzorgt Radio 024, naast de normale programmering, met een team van 40 personen “de Vierdaagse uitzendingen van Radio 024”. Tijdens de gehele vierdaagse is Radio 024 te ontvangen in de ether op de evenementenfrequentie 99.5 FM, maar ook via Radio024.nl.

De speciale Vierdaagse uitzendingen zijn tot en met 24 juli met live gepresenteerde programma’s van 6 uur ’s ochtends tot middernacht te horen.

Tussen 06:30 en 17:30 uur is er ieder uur actueel Vierdaagsenieuws.

Naast de vaste items tijdens de Vierdaagse uitzendingen, zoals de ANWB verkeersinformatie, belangrijk regionieuws, flitsservice en het weer schakelt Radio 24 tweemaal per uur live over naar de reporters op locatie. Die staan in de doorkomstplaatsen klaar voor reportages en sfeerimpressies. [Radiowereld.NL]