Beau van Erven Dorens start volgende week met hypnoseshow

Beau van Erven Dorens is definitief terug bij RTL, Vanaf vrijdag (28 augustus) presenteert Beau de nieuwe hypnoseshow ‘You’re Back In The Room’ bij RTL 4. In dit spelprogramma proberen vier deelnemers die elkaar niet kennen zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen door hele, schijnbaar eenvoudige opdrachten uit te voeren.

Echter, voordat zij gaan spelen, worden ze onder hypnose gebracht door hypnotiseur Rinke Jacobs. Hij fluistert ieder van hen afzonderlijke opdrachten in waardoor het spelen van het spel een stuk moeilijker wordt. Hierdoor saboteren zij onbewust hun kansen om geld te verdienen met hilarische gevolgen. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.

Rinke Jacobs heeft bekendheid verworven door deelname aan diverse televisie- en radioprogramma’s en hij heeft inmiddels honderden mensen in hypnose begeleid. Volgens Rinke Jacobs heeft hypnose niets met het bovennatuurlijke heeft te maken en iedereen dit proces kan (aan)leren.

Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde waarin de kandidaten hun artistieke kant mogen laten zien, een quiz met de meest eenvoudige vragen en een ronde waarin de kandidaten worden bijgestaan door bekende Nederlanders. Na de drie spelrondes wordt in het finalespel uiteindelijk bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. Maar uiteraard worden ze voor dat beslissende spel ook eerst nog even onder hypnose gebracht…

De vierdelige reeks ‘You’re Back In The Room’ is wekelijks, vanaf vrijdag 28 augustus, tussen uur 20.30 en 21.15 uur te zien bij RTL 4. [Radiowereld.NL]