Coen en Sander gestart op Radio 538 (audio)

Na een vakantie van tweeënhalve maand zijn Coen Swijnenberg en Sander Lantinga weer terug in de ether. Maandagmiddag om 16 uur ging de allereerste “Coen & Sander Show” van start op Radio 538. Kortom: The Boys are back in town!

Voortaan is de “Coen & Sander Show” elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 19 uur te horen op de zender. En deze eerste week is gelijk uitgeroepen tot Coen & Sander-Feestweek. Elke dag is er live muziek. Maandag is VanVelzen te gast, dinsdag Causes, woensdag Di-rect, terwijl Nick & Simon op donderdag langskomen.

Voor wie de opening van de allereerste Coen & Sander Show Op Radio 538 gemist heeft, Radio.NL heeft een compilatie gemaakt. [Radiowereld.NL]

Onderste foto vlnr:  Sander Lantinga, Edwin Evers, Niels van Baarlen, Coen Swijnenberg, Rick Romijn en Henk Blok.

Gerelateerde berichten