Drie weken lang elke avond Penoza op NPO 3

In de aanloop naar Penoza IV (vanaf 13 september op NPO 3) start op maandagavond 10 augustus, 22.25 uur op NPO 3, de herhaling van de succesvolle Nederlandse misdaadserie Penoza I, II en III.

De KRO-serie Penoza won in de afgelopen jaren diverse prijzen, waaronder een Beeld & Geluid Award (voor Monic Hendrickx), De Zilveren Krulstaart (voor beste scenario), een Gouden Kalf (voor Monic Hendrickx) en een TV Beeld (beste bijrol).

De serie is ook internationaal een succes. Het is verkocht aan diverse landen en als remake in o.a. de Verenigde Staten, Polen en Rusland uitgezonden.

Penoza I start 10 augustus, Penoza II is vanaf maandag 17 augustus te zien en Penoza III vanaf maandag 24 augustus om 22.25 uur op NPO 3. Nieuwe afleveringen van Penoza IV starten 13 september op NPO 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten