Radio 538 en Slam zoeken nieuwe radiotalenten (filmpje)

Radio 538 en Slam organiseren op zaterdag 26 september voor de vierde maal de Radio Talentendag, waarbij op zoek wordt gegaan naar jonge talenten met een passie voor het radiovak. Geïnteresseerden krijgen de kans om bij het best beluisterde radiostation van Nederland een kijkje in de keuken te nemen en gaan die dag direct aan de slag in de 538-studio.

Tijdens de Radio Talentendag krijgen de talenten onder meer uitleg over presentatietechnieken, muziekformats, het maken van jingles en maken zij zich op voor de selectie van de opleiding NuTalent.

Radio 538 deejays Dorus van Mosselveld en Desmond Baidjoe volgden eerder de opleiding 538NuTalent. Slam NuTalent leidde Igmar Felicia, Jordi Warners en Joost Burger op. Zij presenteren momenteel allemaal hun eigen programma op de radiostations.

Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website 538.nl en slam.nl. Manager NuTalent en 538-deejay Jens Timmermans beoordeelt de ingekomen demo’s en selecteert de grootste talenten voor de Radio Talentendag. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten