Wesley & Yolanthe in eerste aflevering ‘Linda’s Zomerweek’ bij RTL4

De zomerse talkshow van Linda de Mol is binnenkort weer terug bij RTL 4. In het derde seizoen van ‘Linda’s Zomerweek’, dat vanaf maandag 24 augustus een week lang elke avond is te zien, heeft Linda in de eerste aflevering Yolanthe en Wesley te gast op haar bank.

Het is de eerste keer dat zij samen te zien zijn in een talkshow en over hun leven praten. Tijdens het gesprek met Linda (maandag tussen 21.30 en 23.00 uur) vertellen ze volgens RTL zeer openhartig over het hele traject dat Yolanthe heeft moeten doorlopen om zwanger te worden, hoe ze met de Turkse, Italiaanse en Nederlandse pers én de paparazzi omgaan en welke invloed dat heeft op hun leven.

Hoe voelt het als iedereen altijd maar een mening over je heeft? Ook spreken ze openlijk over de Twitter-ophef rondom haar uiterlijk na een bezoekje aan ‘RTL Late Night’. Yolanthe vertelt zichtbaar emotioneel over deze roerige periode. Maar ook tranen van geluk worden zichtbaar als Linda vraagt naar haar zwangerschap.

Ali B en Tjitske Reidinga
Op dinsdag 25 augustus schuiven Ali B en Tjitske Reidinga aan bij Linda. Tjitske vertelt over haar jeugd in Malawi en het Gooi terwijl Ali honderduit vertelt over zijn jeugdzondes, ambities en waarom hij het leven ziet als één groot buffet.

Edith Schippers en Ruben Nicolai
Woensdag 26 augustus interviewt Linda minister Edith Schippers van Volksgezondheid en Ruben Nicolai. Twee mensen die er niet van houden om over zichzelf te praten, maar desondanks enorm open zijn over hun jeugd, opvoeding en werk.

Igone de Jongh en Louis van Gaal
Prima ballerina Igone de Jongh en Louis van Gaal zijn donderdag 27 augustus te gast. Hoe zwaar is het leven van een professioneel balletdanseres? Louis vertelt over zijn jeugd, de ziekte van zijn eerste vrouw en over zijn rots in de branding, Truus. Ook Louis laat zich van zijn kwetsbare kant zien, wat leidt tot bijzondere en mooie momenten tijdens het gesprek.

Bridget Maasland en Jan Jaap van der Wal
Tot slot komen Bridget Maasland en Jan Jaap van der Wal langs op vrijdag 28 augustus. Twee mensen die al op jonge leeftijd in de media zijn beland. Jan-Jaap praat over zijn jeugd en over zijn grote liefde Eva Duijvenstein en hoe ver je kunt gaan met het maken van grappen. Bridget vertelt over haar zoektocht naar de ware liefde maar gaat ook in op het moederschap en hoe zij nu als veertiger in het leven staat. [Radiowereld.NL]