‘Dance Dance Dance’ nieuwe zaterdagavond-sensatie bij RTL 4

‘Dance Dance Dance’ is hét nieuwe zaterdagavondprogramma op RTL 4. In deze dansprogramma (vanaf 5 september) gaan vijf bekende Nederlanders samen met hun eigen partner, familielid of collega dansen. Dance Dance Dance begint zaterdag om 20.00.

Volgens RTL is het tv-programma van hoog niveau. “De voorbereidingen loodzwaar en de performances zijn op z’n minst spectaculair te noemen.”

Kick off-uitzending ‘Dance Dance Dance’
De kick off uitzending was afgelopen donderdag  al te zien bij RTL 4 waarin de kijker alle deelnemers kreeg voorgesteld. Daarnaast kreeg de kijker de laatste voorbereidingen in de studio te zien, met een uniek kijkje achter de schermen. Dansprofessional Timor Steffens is de artistiek leider en intensief betrokken bij het creatieve proces en eindverantwoordelijk voor alle choreografieën.

De deelnemers storten zich vanaf zaterdag in dit nieuwe dansavontuur. Dit zijn de eerste deelnemers: Humberto Tan met dochter Julia, ‘GTST’-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, ‘Moordvrouw’-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil.

Alle acts worden in zes afleveringen onder de loep genomen door een zeer kritisch en vakkundige jury bestaande uit Dan Karaty, Igone de Jongh en Timor Steffens. Het dancespektakel wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf te kiezen goed doel. In de finale geeft het winnende koppel maar liefst 100.000 euro weg. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten