Zenderbaas Ana Henriques vertrekt alweer bij Net 5

Ana Henriques is sinds november 2014 de nieuwe zendermanager van Net5 bij SBS Broadcasting. Maar deze week liet Henriques weten dat ze ermee stopt. Ana Henriques had de dagelijkse leiding van de tv-zender en was verantwoordelijk voor de programmering en het imago van Net5.

Ana Henriques zei vorig jaar nog: “Net5 heb ik altijd gekend als sterk en onmisbaar tv-merk. Voor de toekomst is een sterkere band met haar consumenten, een krachtigere samenwerking met haar adverteerders en verrassende content cruciaal. Een mooie uitdaging waar ik graag het voortouw in neem”.

Voor Henriques bij Net 5 kwam was ze als brand manager werkzaam bij diverse bedrijven. Carter Duong volgt nu Ana Henriques op als zenderbaas bij Net 5, Duong was verantwoordelijk voor Veronica. Bastiaan van Dalen wordt dan de nieuwe zenderbaas bij Veronica naast SBS 9. [Radiowereld.NL]