Zoek
Sluit dit zoekvak.

WK Wielrennen in Amerika een week lang bij de NOS

Bij de NOS is Richmond in de staat Virginia het straattoneel van de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg. Bondscoach Johan Lammerts en zijn selectie zetten van zondag 20 tot en met zondag 27 september alles op alles om een of meer medailles in de wacht te slepen.

Na zijn mooie prestaties in de Vuelta zijn de blikken vooral gericht op Tom Dumoulin in de individuele tijdrit. De NOS is erbij en zendt de belangrijkste disciplines uit, rechtstreeks of in samenvatting in de reguliere uitzendingen van NOS Sport. Alle wedstrijden zijn live te volgen op NOS.nl. Op Radio 1 verzorgt NOS Langs de Lijn de WK-bijdragen.

Het commentaar bij de livestreams en op Radio 1 komt van Gio Lippens. Verslaggever Han Kock doet de interviews. Het commentaar bij de wegwedstrijden van de vrouwen wordt verzorgd door Herbert Dijkstra en Adrie Visser en bij de mannen door Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot.

Overzicht
Zondag 20 september
NOS Studio Sport
18.10-18.50 uur, NPO 1
Ploegentijdrit vrouwen

Dinsdag 22 september
NOS Studio Sport WK Wielrennen
23.55-00.25 uur, NPO 3
Individuele tijdrit vrouwen (samenvatting)

Woensdag 23 september
NOS Studio Sport WK Wielrennen Weg
23.50-00.15 uur, NPO
Individuele tijdrit mannen (samenvatting)

Zzaterdag 26 september
NOS Studio Sport WK Wielrennen Weg
20.00-22.30 uur, NPO
Wegrit vrouwen (rechtstreeks)

Zondag 27 september
NOS Studio Sport WK Wielrennen Weg
20.10-21.50 uur, NPO 2
Wegrit mannen (rechtstreeks)

Gerelateerde berichten