Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontbijtstrijd: Ekdom in de ochtend gestart op Radio 2 (audio)

De ontbijtstrijd op de Nederlandse radio is maandag een nieuwe fase in gegaan met de start van een nieuwe ochtendshow. Op Radio 2 is vanochtend om 6 uur Gerard Ekdom van start gegaan met “Ekdom in de ochtend.”

In maart van dit jaar werd bekend dat Gerard Ekdom na bijna 17 jaar 3FM ging verlaten. De populaire deejay verliet de nationale popzender voor zusterstation Radio 2 om hier de dagelijkse ochtendshow te presenteren. Bij Radio 2 neemt hij het stokje over van Sander de Heer die naar het weekend verhuist.

Ekdom mag het op gaan nemen tegen onder andere Edwin Evers (Radio 538), zijn oude collega Giel Beelen (3FM), Tim Klijn (Radio 10), Mattie Valk en Wietze de Jager (Qmusic) en Jeroen van Inkel (Radio Veronica).

Voor wie de start van de eerste “Ekdom in de ochtend” gemist heeft, heeft Radio.NL een compilatie gemaakt.

Radio 2 komt maandag vanaf 09.00 uur live vanaf het Centraal Station in Utrecht. [Radiowereld.NL]