Dorothy Oosting 25 jaar de zondagochtendstem van radio Oost

Het gebeurt niet vaak dat iemand 25 jaar bij hetzelfde radiostation werkt. En het komt helemaal niet vaak voor als iemand ook 25 jaar een verzoekplatenprogramma presenteert. Daarom werd Dorothy Oosting afgelopen zondag verrast met een bloemetje.

Dorothy Oosting is al 25 jaar de zondagochtendstem van Radio Oost. Afgelopen zondag kreeg ze van eindredacteur Bas Treffers in het verzoekplatenprogramma ‘ZieZoZondag’ een bloemetje.

“Goh, dan word ik ook ‘ns verrast. Dat vind ik lief. Wat enig,” zegt ze in de uitzending.

Dorothy Oosting begon deze maand precies 25 jaar geleden als presentatrice. Het verzoekplatenprogramma was ook al op de radio te horen voordat Dorothy Oosting de vaste stem van het programma werd. Ze nam het stokje in november 1990 over van presentator Bert Wijfjes.

Het programma heet tegenwoordig ZieZoZondag en is anders dan toen Dorothy begon bij het programma. Naast presentatrice op de radio was ze ook vaak als invaller te horen op Radio Oost en maakte ze diverse programma’s op TV Oost. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten