Search
Close this search box.

Drank & Drugs grote winnaar Xite Awards

Tv-zender Xite heeft afgelopen donderdag tijdens de derde editie de winnaars van de Xite Awards bekendgemaakt in Pakhuis West, Amsterdam. Tijdens de award show werden tien awards uitgereikt. De grote winnaars van de show zijn Lil’ Kleine & Ronnie Flex, samen goed voor vier Xite Awards.

De twee jonge rappers verdienden de ‘Best Music Video’ award voor hun veelbesproken hit ‘Drank & Drugs’ en gingen naar huis met awards voor ‘Best Collab’ en ‘Best Hip Hop. Het jaar van Ronnie Flex werd bekroond met een award voor ‘Best Male’.

Onder andere Wibi Soerjadi, Ruud Feltkamp, Timor Steffens, Domien Verschuuren en The Partysquad hadden de eer om de prestigieuze awards uit te reiken. De show werd gepresenteerd door Mr. Polska.

Opvallende winnaars
De award show werd afgesloten door The Partysquad, die tot ‘Bazen van de Club’ werden gekroond, te danken aan 15 jaar top prestaties in de wereldwijde party scene. Ook sleepten vloggers Teske de Schepper (Kickstart Award) en Monica Geuze (Best Vlogging) een Xite Award binnen. Nielson, het popidool van Nederland, won in de categorie ‘Best Pop’. Boy wonder en Dance koning ‘Martin Garrix’, haalde de ‘Best Dance’-award op na een overweldigend aantal stemmen.

Internationale uitreikingen
Voor het eerst dit jaar reikte Xite de Xite Awards ook uit in het buitenland, in België won Emma Bale – Run (Lost Frequencies Remix) de Best Music Video. In Duitsland won Alle Farben met Supergirl ft. Anna Naklab & Younotus.

Op zaterdag 28 november om 17.00 uur is de Xite Awards 2015 aftermovie te zien op Xite. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten