Stemmen op Gouden RadioRing tot woensdagavond 20.30 uur

Tijdens hét RadioGala van het Jaar worden in Theater Amsterdam de enige onafhankelijke radiopublieksprijzen uitgereikt. De drie finalisten zijn dit jaar ‘Bij Igmar’ (Slam), ‘Blessings’ (Groot Nieuws Radio) en ‘Helemaal Haandrikman’ (Radio 2). Stemmen kan tot woensdagavond 11 november 20:30 uur.

Stemmen op de Gouden RadioRing
– Stemmen ‘Bij Igmar’ (Slam), bel 0909-8851 of SMS Ring 1 naar 9090

– Stemmen ‘Blessings’ (Groot Nieuws Radio), bel 0909-8852 of SMS Ring 2 naar 9090

– Stemmen ‘Helemaal Haandrikman’ (Radio 2), bel 0909-8853 of SMS Ring 3 naar 9090

Per nummer kan er 1 keer gestemd worden via sms of 0909-nummer. Wordt er vaker gestemd, overschrijft een nieuwe stem de vorige keuze. Stemmen vanuit het buitenland is niet mogelijk.

Uitreiking
De live-uitzending van de uitreiking van de radioprijzen tijdens hét RadioGala van het Jaar is woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur.

De Gouden RadioRing 2015
Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de De Gouden RadioRing 2015 voor het beste radioprogramma. Daarnaast worden de winnaars van de Zilveren Radioster Vrouw (beste presentatrice) en de Zilveren Radioster Man (beste presentator) bekendgemaakt.

Marconi Awards
Ook de vakjuryprijzen van de Nederlandse radio, de Marconi Awards, worden tijdens het Gala uitgereikt. Naast de nieuwe categorie Impact Award zijn er wederom prijzen voor Beste Zender, Aanstormend Talent en uiteraard de Marconi Oeuvre Award voor Ruud de Wild.

Hét RadioGala van het Jaar is live te volgen op Radio 2 en daarnaast via de website van AvroTros maar naar verwachting zal deze site net als vorig jaar overbelast zijn. Daarom is de uitreiking ook te volgen op 101TV, maar alleen voor iedereen die ook een uitgebreid tv-pakket heeft. De presentatie is in handen van Jan-Willem Roodbeen.[ Radio.NL]