Search
Close this search box.

Uitreiking TV-beelden vindt plaats in maart 2016

De uitreiking van de TV-beelden vind volgend jaar plaats op maandag 7 maart in Amsterdam. Omroepen, zenders, producenten en individuele programmamakers kunnen weer één of meerdere programma’s aan melden. Dit kan nog tot en met 1 december. Daarna worden pas de genomineerden van de juryprijs bekendgemaakt.

Tijdens de 4e editie van de televisievakprijs, geen publieksprijs, worden deze keer prijzen uitgedeeld in 17 categorieën waaronder twee nieuwe: beste regie voor een dramaserie en beste script voor een dramaserie.

Het grootste deel van de tv-beelden wordt toegekend door speciale vakjury’s, die elk onder leiding van een juryvoorzitter bepalen wie de winnaar wordt binnen één of meerdere categorieën.

De dramaserie Ramses van AvroTros was de grote winnaar in 2014 en Ria Bremer kreeg de ‘Beeld en Geluid Oeuvre Award’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten