Zoek
Sluit dit zoekvak.

NK Afstanden drie dagen bij de NOS

De NOS staat in de laatste dagen van 2016 ook in het teken van schaatsen. Van zondag 27 december tot en met dinsdag 29 december vindt het ‘NK Afstanden & Mass Start’ plaats in ijsstadion Thialf, waarvan de ijsvloer het afgelopen jaar volledig op de schop is gegaan.

De wedstrijden worden alle dagen rechtstreeks uitgezonden op NPO1. Het commentaar tijdens het schaatstoernooi komt van van Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Martin Hersman. De wedstrijden worden alle dagen rechtstreeks uitgezonden.

De presentatie is in handen van Dione de Graaff. Rintje Ritsma en Erben Wennemars schuiven aan voor de analyse. Op Radio 1 volgen Sebastaan Timmerman en Erben Wennemars de verrichtingen voor de schaatsliefhebbers op het ijs. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten