Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic start met Q-santarun in Winter Efteling (filmpje)

De Q-santarun van Qmusic start dit jaar op zaterdag 19 december 2015 in de Winter Efteling. Dan gaan wederom honderden mensen verkleed als kerstman (of -vrouw) rennend door de Winter Efteling. Het parcours is 5 kilometer dwars door de Winter Efteling, waarbij het niet gaat om de snelste tijd maar om de fun.

Help de Voedselbank
En net als in voorgaande jaren wil het landelijke radiostation met de hulp van de Q-luisteraars de Voedselbank helpen, zodat ook mensen die het minder breed hebben een leuke kerst kunnen hebben.

Daarom wordt er voor elke loper gedoneerd aan de Voedselbank.

Wat houdt de Q-santarun in?
De Q-santarun is een hele dag vermaak in de Winter Efteling met een fun run door een afgesloten (na sluitingstijd) attractiepark. Iedereen die meedoet, gaat verkleed als kerstman.

De route van de Q-santarun 2015 loopt door de Winter Efteling in Kaatsheuvel heen en als je meedoet is je startbewijs ook direct het toegangsbewijs voor de Winter Efteling. Qmusic regelt een rood pak (one size fits all) dat je gewoon over je eigen kleren aan kunt trekken.

Meedoen?
Toegang tot het park is vanaf 13.30 uur en de run begint om 20.30 uur.  Qmusic sluit de run af met een afterparty. Inschrijven om zelf mee te rennen tijdens de Q-santarun kost 30,- euro waarbij Qmusic voor elke loper een donatie doet aan de Voedselbank.

Met je startbewijs voor de Q-santarun heb je zaterdag 19 december 2015 ook toegang tot de Winter Efteling (vanaf 13.30 uur) en parkeer je je auto gratis. [Radiowereld.NL]