Radio Maria vraagt tijdens kerstmarathon weer om veel geld

Het landelijke katholieke radiostation Radio Maria roept vrijdag 18 en zaterdag 19 december haar luisteraars op tot financiële ondersteuning. Radio Maria is financieel afhankelijk van donaties van luisteraars en organiseert jaarlijks een kerstmarathon om veel geld op te halen.

Gedurende de twee dagen kunnen luisteraars tussen 06.30 en 22.30 uur op 18 en 19 december bellen naar een telefoonpanel om hun donatie toe te zeggen. Het panel wordt bemand door vrijwilligers, vaste medewerkers en bestuursleden.

Het thema van dit jaar is ‘Zeg ja tegen Radio Maria’.

Op Radio Maria zullen bekende mensen zoals Kees van der Staaij (SGP), Jan Slagter (Omroep Max), Paul van Geest (Hoogleraar aan VU) en Arie Slob (ChristenUnie) vertellen over hoe zij het kerstfeest vieren. Beide dagen is er live muziek in de studio. Op vrijdag komt Rogier Pelgrim, bekend van ‘de Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en op zaterdag zanger Wouter Seinen.

Radio Maria is sinds deze week ook begonnen met het uitzenden van Radio Maria in het Arabisch. De radio-uitzendingen zijn live op internet te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten