Vpro maakt 500ste aflevering Nooit meer slapen op Radio 1

Tot twee jaar geleden was op Radio 1 het informatieve programma ‘Casa Luna’ te horen waarin luisteraars op de hoogte werden gebracht van het nieuws van de dag. Radio 1 verving het programma voor het cultuurprogramma ‘Nooit meer slapen’ van de Vpro. En dat viert woensdag (16 december) zijn vijfhonderdste uitzending

In het radioprogramma ‘Nooit meer slapen’,  elke werkdag van middernacht tot 02.00 uur, praten presentatoren Pieter van der Wielen en Ester Naomi Perquin met gasten over de cultuur in Nederland. Vrijdags begint ‘Nooit meer slapen’ om 00.30 uur na het hoorspel.

Om de vijfhonderdste aflevering te vieren ging de redactie op zoek naar mooie fragmenten van de afgelopen twee jaar. Dat is woensdag (16 december) te horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten