‘Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen’ bij RTL 5

RTL heeft weer iets nieuws bedacht om de kijkers naar zich toe te trekken. Emotie-tv scoort, en daarom komt RTL 5 nu met een nieuwe serie over koopverslaafden die in een afkickproces zitten. Angela Groothuizen begeleidt deze verslaafden die van RTL professionele hulp krijgen.

‘Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen’ bij RTL 5 Nederland telt ruim 300.000 mensen die lijden aan een koopverslaving. Deze mensen ervaren een permanente drang om te kopen, ongeacht hun financiële situatie.

Vanaf dinsdag 26 januari is in het nieuwe RTL 5-programma ‘Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen’ te zien tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

RTL heeft hiervoor Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen ingeschakeld. Ze gaan hulp bieden aan zes dwangmatige kopers die vaak psychische, financiële en maatschappelijke last ervaren als gevolg van hun verslaving.

Angela Groothuizen: “Deze mensen lijden aan een serieuze verslaving en hebben echt professionele hulp nodig. Hierbij komen verschillende afkickverschijnselen om de hoek kijken, van schuldgevoelens tot rusteloosheid.

Daardoor is het een zware periode voor de deelnemers, maar ook voor hun familie en vrienden. Wij doen er alles aan om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten