BNN test de kijkers vrijdagavond in de Verknipte Dieren Test

Britt Dekker, Ruud Feldkamp en Marijke Helwegen gaan deze keer de strijd aan in BNN’s Verknipte Dieren Test. Presentatoren Evi Hanssen en Jan Versteegh testen aan de hand van 25 vragen komende vrijdagavond bij de kijkers de kennis over het dierenrijk in de Verknipte Dieren Test.

Het wordt een avondvullende biologieles vol vertederende en verknipte fragmenten en feitjes. In de studio gaan Britt Dekker, Ruud Feldkamp, Sanne Langelaar, Marijke Helwegen, Beau Schneider, Maurits Delchot (rapper Negativ) en Marc de Hond de strijd aan om de titel ‘Dierenkenner van het jaar’.

De Verknipte Dieren Test wordt uitgezonden op vrijdag 19 februari om 20.30 uur op NPO 3 bij BNN. Kijkers thuis kunnen hun kennis testen door mee te spelen op hun smartphone of tablet via live.bnn.nl. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten