Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 start nieuw radiospelletje: Win It in A Minute

Op Radio 538 zijn al een week lang promo’s te horen van een nieuw radiospelletje. 538 start maandag met het radiospel: ‘Win It in A Minute’. Het spel wordt een week lang gespeeld, vanaf maandag 7 maart tot en met vrijdag 11 maart, tussen 07.00 en 19.00 uur.

Drie keer per dag gaat er midden in de radio-uitzending een alarm af, maar voor zowel de luisteraar als de deejay is niet bekend wanneer dit zal zijn…

Als het alarm afgaat kunnen luisteraars direct bellen naar de studio. ‘Win It in A Minute’ gaat in zodra de eerste beller, na het alarm, in de uitzending komt. Het enige wat de beller hoeft te doen om te winnen is zijn of haar voor- en achternaam en woonplaats noemen, daarna volgt de volgende luisteraar zo snel mogelijk.

Hoe meer luisteraars in de uitzending komen, hoe meer prijzen de deejay kan weggeven. Het uitreiken van de prijzen duurt maar één minuut en geen seconde langer. [Radiowereld.NL]