Replay TV nu voor alle Ziggo klanten op Horizon Go

Alle Ziggo klanten kunnen vanaf vandaag met Replay TV tv-programma’s tot 7 dagen terug kijken op hun smartphone, tablet, laptop of PC. Via Horizon Go bepaalt de klant zelf wanneer hij een programma bekijkt. Thuis blijven voor een programma is met Replay TV op Horizon Go niet meer nodig.

Tot nu toe hadden alleen Ziggo klanten met een Horizon TV abonnement en Horizon Mediabox deze mogelijkheid.

Met Replay TV start de tv-kijker een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of men kijkt programma’s van de afgelopen week makkelijk terug via Horizon Go. Dit is mogelijk bij vrijwel alle programma’s (80%) zonder extra kosten. Doorspoelen is niet mogelijk bij RTL en SBS.

Bellen via Ziggo
Daarnaast heeft Ziggo aangekondigd dat mobiel bellen via een app met het vaste telefoonnummer vanaf eind april wordt uitgezet. Omdat het ‘officieel’ al ruim een jaar om een test ging, en nooit echt gelanceerd is voor alle klanten van Ziggo, kan de de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland het zomaar uitzetten.

De app was vorig jaar gelanceerd door UPC. Ziggo geeft geen oplossing voor haar klanten, die via de app met het vaste telefoonnummer willen blijven bellen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten