Search
Close this search box.

Wilfred Genee tekent live op RTL 7 nieuw RTL-contract

[Update] Wilfred Genee is ook de komende twee jaar te zien als presentator bij RTL. Genee tekende maandagavond live in de uitzending van ‘Voetbal Inside’ zijn nieuwe contract. Tegelijkertijd maakte de presentator bekend dat hij vanaf april een nieuw programma gaat presenteren: ‘Matchwinner’.

In ‘Matchwinner’ maken de kandidaten met hun voetbalkennis kans op een bedrag van 10.000 euro voor zichzelf en voor hun voetbalvereniging. De nieuwe voetbalquiz is vanaf maandag 11 april om 22.00 uur te zien bij RTL 7.

Het is de eerste keer dat een presentator live op Nederlandse televisie zijn contract tekent.

Zenderdirecteur RTL 7 Marco Louwerens: “De afgelopen maanden hebben we intensief met elkaar overlegd over het contract. Voor Wilfred was het belangrijk dat er meer persoonlijke inbreng mogelijk zou zijn. Daar zijn we goed uitgekomen”.

Ook Genee is tevreden over zijn nieuwe RTL-contract: “Met het nieuwe contract krijg ik de mogelijkheid om programma’s te maken met meer persoonlijke inbreng. Dat krijg ik bijvoorbeeld met het nieuwe interviewprogramma ‘Wat Gaat Er Nu Door Je Heen’. Met ‘Matchwinner’ ga ik weer een hele andere kant op en verbreden we de voetbalkennis van Nederland”.

 Wilfred kreeg van RTL ook een cadeautje, een straatnaambord met de naam Geneeplein.[Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten