Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mart Smeets is zondag voor de laatste keer wielercommentator

De 51e editie van de ‘Amstel Gold Race’ komende zondag is wederom live te volgen bij Studio Sport. Dit is tevens de laatste keer voor Mart Smeets als wielercommentator. Het verslag van de wielerklassieker is te zien tussen 13.10 en 17.50 uur op NPO 1.

Tussen 13.35 en 14.00 uur zijn in de voorbeschouwing reportages te zien over Davide Rebellin, Tom Dumoulin en Maarten Tjallingii. Vanaf 14.00 uur volgt het live verslag. De presentatie ter plekke is in handen van Dione de Graaff en Herman van der Zandt.

Mart Smeets
Het commentaar wordt verzorgd door Mart Smeets en Maarten Ducrot. Het is de laatste keer voor Mart Smeets dat hij voor NOS Studio Sport als commentator bij de grootste wielerkoers in Nederland actief zal zijn.

Radio 1
In ‘NOS Langs de Lijn’ zal zondag (17 april) tussen 14.00 en 19.00 uur op Radio1 live worden geflitst vanuit Limburg met Gio Lippens, Steven Dalebout en Sebastiaan Timmerman. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten