Scholieren strijden tegen volwassenen in ‘Back 2 School’

Beau van Erven Dorens gaat voor RTL zijn eerste entertainment programma presenteren na zijn overstap van SBS6 naar RTL 4. Hij presenteert vanaf maandag (4 april) de nieuwe quiz ‘Back 2 School’.

Scholieren strijden tegen volwassenen in ‘Back 2 School’ Daarin gaan zeven scholieren uit de tweede klas tegen zeven volwassenen uit verschillende bevolkingsgroepen de strijd met elkaar aan.

De volwassenen keren in dit nieuwe tv-programma éénmalig terug naar de schoolbanken om te zien wat er nog over is van de kennis die zij hebben opgedaan op de middelbare school.

Diverse vakken komen in de onderlinge strijdaan bod: het vermenigvuldigen van breuken, het opsommen van alle Nederlandse provincie hoofdsteden en het spellen volgens Het Groene Boekje. Is er veel blijven hangen in de ‘oude’ breinen van de volwassenenen, leren ze de scholieren een lesje? Of zegeviert de jeugd?

‘Back 2 School’ bestaat uit vier vragenrondes en één finale. Beide partijen strijden als gelijkwaardige tegenstanders tegen elkaar en de inzet is hoog. Want voor het winnende team ligt een maximale prijzenpot van 26.000 euro in het verschiet. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten