Robin Leféber op Grand Prix Radio

De online-radiozender van Formule 1-commentator Olav Mol heeft versterking gekregen. Vanaf maandag (4 april) is Slam deejay Robin Leféber ook te beluisteren tussen 16.00 en 18.00 uur op Grand Prix Radio.

Robin Leféber op Grand Prix Radio Robin Leféber begon eind 2003 als producer bij Radio 538 en maakte daar sinds oktober 2008 radioprogramma’s in de nacht en weekenden. In de zomer van 2014 verhuisde hij naar Slam, waar hij doordeweeks te horen is tussen 12.00 en 16.00 uur.

Olav Mol: “Ik ben erg blij met de komst van Robin. Opnieuw kiest een ervaren radio-deejay om zijn autosport-passie te combineren met radiowerkzaamheden bij Grand Prix Radio.

Robin heeft naast zijn liefde voor onze Danceable Hits en Classics, ook de kennis en betrokkenheid om onze autosport-fans aan te spreken met zijn middagshow“. [Radiowereld.NL]