Qmusic zet jong videotalent centraal in billboard campagne

Qmusic start donderdag met een landelijke campagne voor Vlogmeister, de zoektocht van Qmusic naar het nieuwe vlogtalent van Nederland. Hiervoor ontwikkelde Qmusic een actie die volledig is gericht op videocontent. De zes finalisten van Vlogmeister zijn van 19 mei tot en met 5 juni ondere andere te zien via tv-commercials en via een grote billboard campagne.

Qmusic zet jong videotalent centraal in billboard campagne De campagne biedt jong talent een landelijk podium en hiermee slaat Qmusic een nieuwe weg in.

Het is de eerste campagne van het merk die volledig gericht is op de ontwikkeling en promotie van jong videotalent.

Het merk bouwt bestaande online kanalen met deze content verder uit.

Heino Maitimu, marketing directeur Qmusic: “Met de uitbreiding van onze online videocontent en de samenwerking hierin met bekende Youtubers zoals Dylan Haegens en Ponkers sluiten we aan bij de groeiende contentbehoeften van onze doelgroep. De focus op online stelt kijkers en luisteraars eenvoudig in staat om mee te beslissen in de selectie van de Vlogmeister van Qmusic’. [Radiowereld.NL]

Bekijk de commercial hier.