Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stichting verenigde-Online Radiostations groeit door

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) is onlangs verder uitgebreid met de toetreding van de online radiostations 18 Hits en Grand Prix Radio. De stichting heeft als doel om de internet radiomarkt verder te professionaliseren en vertegenwoordigt inmiddels 12 online radiostations.

v-OR-voorzitter Peter Contant: “De expertise die de eigenaren van deze stations meebrengen is waardevol. We zien daarnaast dat de uitwisseling van kennis en informatie binnen de bij de v-OR aangesloten radiostations constructief plaatsvindt.  Het leidt ertoe dat de v-OR steeds meer een factor wordt die er toe doet binnen het radiolandschap nieuwe stijl.”

18Hits & Grand Prix Radio
Het format van www.18Hits.nl is simpel. Elk uur komen de 18 grootste hits van nu voorbij, waardoor de luisteraar in 60 minuten weer helemaal op de hoogte is van de actuele hits.

Het online radiostation www.grandprixradio.nl is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Radio 10/Veronica-deejay Alexander Stevens. Het station is een must voor de autosportfan die bij wil blijven in de wereld van autosport en Formule 1. Grand Prix Radio is 24 uur per dag te beluisteren met de beste danceable hits & classics, DJ’s Adam Curry, Robin Leféber en Luc van Rooij en 3 keer per uur een Formule 1-update met Olav Mol. Ook hoor je regelmatig coureurs, waaronder Max Verstappen, zelf verslag doen van hun races vanaf de circuits.

Voor en door online radiostations
De verenigde-Online Radiostations (v-OR) is een stichting met als doel om de gemeenschappelijke belangen van online radio exploitanten te behartigen en de ontwikkeling en professionalisering van de online radiomarkt in Nederland stimuleren. Ieder online radiostation dat uitsluitend via internet te beluisteren, en niet in het bezit is van een AM, FM of DAB+ frequentie, kan zich aansluiten bij de v-OR.