Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe serie Nieuwe Tijden vervangt GTST bij RTL4 in de zomer

Wanneer ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ deze zomer na een spannende cliffhanger stopt, start van dezelfde makers de nieuwe 75-delige serie ‘Nieuwe Tijden’. De serie vertelt het verhaal van negen jonge mensen die samen onder één dak wonen. ‘Nieuwe Tijden’ is te zien vanaf maandag 4 juli tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Nieuwe serie Nieuwe Tijden vervangt GTST bij RTL4 in de zomer Vijf jongens, vier meiden. Allemaal even verschillend. Elk met een andere achtergrond, verwachtingen, geheimen en sores, beginnen ze aan een nieuwe fase in hun leven in de bruisende studentenstad Utrecht.

In ‘Nieuwe Tijden’ volgt de RTL 4 kijker het bestaan van de negen huisgenoten. In het huis vormen zich nieuwe relaties en werkt eenieder aan zijn toekomstplannen. De één wil het verleden achter zich laten en worstelt met zijn geaardheid. De ander is een sportfreak die alles op alles zet voor een killerbody.

Weer anderen hopen te gaan samenwonen, maar ontdekken dat hun liefde misschien toch niet voldoende basis biedt voor een levenslange relatie. Waar de één geteisterd wordt door onzekerheid, blaakt de ander van zelfvertrouwen. Naast dramatiek wordt vanzelfsprekend ook onbezorgd gefeest. En met zoveel afleiding en beslommeringen komt studeren op een laag pitje te staan.

Naast nieuw talent zoals Olaf Ait Tami (Karim Zouini), Wouter Zweers (Quinn Streefkerk), Lisa Bor (Carlijn Ros) en Cecilia Adorée (Tiffy Koster) is ook een aantal oude bekenden uit Meerdijk te zien in ‘Nieuwe Tijden’. Zowel Lucas Sanders (ex-verslaafde Ferry Doedens) als Amy Kortenaer (Holly Mae Brood) en Sil Selmhorst (Soy Kroon) wonen in het studentenhuis. Daarnaast maken ook acteurs Tim Douwsma (Bobby Ros) en Vajèn van den Bosch (Moon van Panhuys) hun opwachting in de nieuwe serie.

Gerelateerde berichten