Remco van Leen nieuwe Directeur Content bij SBS Broadcasting

Remco van Leen (50) gaat als Directeur Content aan de slag bij SBS Broadcasting. In die functie is hij verantwoordelijk voor de zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Remco van Leen was voorheen mediadirecteur bij AvroTros.

Remco van Leen nieuwe Directeur Content bij SBS Broadcasting Remco van Leen volgt per 1 oktober Peter Lubbers op, die na ruim één jaar alweer vertrekt bij SBS.

Ook zijn voorganger Remko van Westerloo moest het veld ruimen (in januari 2015).

Remco van Leen: “Na twaalf jaar Tros en AvroTros ben ik toe aan een nieuwe stap. Ik ben enorm trots op het succes van AvroTros en het voelt alsof ik op mijn hoogtepunt vertrek. Ik heb zin om mijn jarenlange ervaring in te gaan zetten bij SBS en kijk ernaar uit om aan de slag te gaan in een nieuwe omgeving.” [Radiowereld.NL]